crematiepakket basis

Uitvaartpakket Compleet

Uitvaart Compleet: € 4.745,00

Dit pakket voor begrafenis of crematie omvat de volgende diensten en goederen:

 • Het bespreken en uitvoeren van de uitvaart.
 • Uitvaartkist, keuze uit diverse modellen; gebruikelijk formaat en uitvoering.
 • Vervoer van de overledene naar huis of een uitvaartcentrum.
 • De laatste verzorging van de overledene.
 • 5 dagen verblijf in een uitvaartcentrum met 1 rouwbezoek,
  of thuisopbaring met gebruik van koeling en elke dag controle.
 • Aangifte van overlijden, verzorgen wettelijke formaliteiten en afspraken derden.
 • Uittreksel van de overlijdensakte.
 • Afwikkelen van een eventuele uitvaartpolis.
 • Dagelijks contact met nabestaanden, begeleiden afscheidsbezoek en uitvaartdienst.
 • Rouwauto naar begraafplaats, kerk of crematorium.
 • Begraven en grafkosten tot € 1.355,00
  of crematie inclusief gebruik van aula en condoleanceruimte, en basis asbestemming.
 • 4 dragers bij een begrafenis,
  of een ritueelbegeleider bij een crematie.
 • 50 rouwbrieven uit mijn uitgebreide collectie, enveloppen, rouwzegels en verzendset.
 • 100 kleurenprenten, gebruikelijk formaat en uitvoering,
  of 50 dankbetuigingen met enveloppen en postzegels.
 • Condoleanceregister met omslagmap.
 • Boekje ‘Zorgen Erna’ of digitale versie ‘Nabes’.

Inclusief avond-, nacht-, weekendtoeslagen. Exclusief eventuele mortuariumkosten ziekenhuis.

januari 2019

Dag en nacht bereikbaar

Verdere toelichting op dit uitvaartpakket

Het bespreken en uitvoeren van de uitvaart

Na een overlijden kunt u mij dag en nacht bellen. We bekijken dan samen wat u als eerste geregeld wilt hebben. Daarna maken we een afspraak wanneer ik naar u toe zal komen om de uitvaart te bespreken. In dat gesprek behandelen we de meest belangrijke zaken van dat moment. De verdere invulling verspreiden we over de daaropvolgende dagen.

 

Uitvaartkist, keuze uit diverse modellen; gebruikelijk formaat en uitvoering.

U heeft de keuze uit diverse modellen uitvaartkisten in dit uitvaartpakket. Ik heb een boek bij me waarin ik u de uitvaartkisten kan laten zien. Ook staat daarin een omschrijving van de materialen die zijn gebruikt voor de kist en voor de bekleding van de kist.

 

Vervoer van de overledene naar huis of een uitvaartcentrum.

Inbegrepen is ook het vervoer van de overledene. Dit betreft het vervoer naar een uitvaartcentrum of het vervoer van bijvoorbeeld een ziekenhuis naar huis. Dit vervoer vindt plaats in nauw overleg met u en kan ook ‘s avonds of ‘s nachts plaatsvinden.

 

De laatste verzorging van de overledene.

Bij een thuisopbaring wordt de overledene (eventueel samen met u) thuis verzorgd. Wanneer u kiest voor een opbaring elders wordt de overledene verzorgd in ons facilitair centrum en zal daarna worden overgebracht naar een door u gekozen opbaarlocatie.

 

5 dagen verblijf in een uitvaartcentrum met 1 rouwbezoek,
of thuisopbaring met gebruik van koeling en elke dag controle.

Dit betreft 5 dagen in een uitvaartcentrum naar keuze in de regio Zuidoost-Brabant. Daarbij is inbegrepen 1 rouwbezoek volgens de reguliere tijden van het betreffende rouwcentrum.

Indien u kiest voor een thuisopbaring kunt u de overledene opbaren op een bed of in de kist. Afhankelijk van uw keuze zorg ik dan voor de juiste koeling en kom ik dagelijks de opbaring controleren.

 

Aangifte van overlijden, verzorgen van alle wettelijke formaliteiten en afspraken met derden.

Inbegrepen is de aangifte van overlijden bij de gemeente en een verlof tot begraven of cremeren. Verder zorg ik dat alle papieren op tijd op de juiste plaats terechtkomen en maak alle afspraken met derden.

 

Uittreksel van de overlijdensakte.

Verder zorg ik er voor dat u het originele uittreksel krijgt uit het overlijdensregister. Daarnaast zorg ik ook voor een aantal kopieën die u vaak nodig heeft voor allerlei afwikkelingen. Alle bescheiden worden u overhandigt op de dag van de uitvaart in een map.

 

Afwikkelen van een eventuele uitvaartpolis.

Als u dat prettig vindt kan ik u helpen bij het afwikkelen van een eventuele uitvaartpolis met de verzekeraar.

 

Dagelijks contact met de nabestaanden en begeleiden van afscheidsbezoek en uitvaartdienst.

Ik houd dagelijks contact met de nabestaanden over de voortgang van alle voorbereidingen. Uiteraard ben ik zelf altijd aanwezig bij de uitvaart. Vanzelfsprekend begeleid ik het afscheidsbezoek in het rouwcentrum of indien gewenst bij de thuisopbaring.

 

Rouwauto naar begraafplaats, kerk of crematorium.

Dit betreft een grijze of zwarte rouwauto die de overledene op de dag van de uitvaart vervoert van de plaats van de opbaring naar de plaats van de uitvaart.

 

Begraven en grafkosten tot € 1.300,00
of crematie inclusief gebruik van aula en condoleanceruimte, en basis asbestemming.

Bij een begrafenis zijn inbegrepen de begraving en grafkosten tot een totaal van € 1.300,00. Bij een natuurbegrafenis (waar het graf al is geregeld met de natuurbegraafplaats) wordt dit bedrag met u verrekend.

Bij een crematie zijn inbegrepen de ontvangst in de familiekamer, het gebruik van de aula en het gebruik van de condoleanceruimte na afloop van de plechtigheid. In de meeste crematoria in de regio is de aula dan gereserveerd voor 1 uur alsook 1 uur in de condoleanceruimte.

De basis asbestemming die is inbegrepen, is de verstrooiïng van de as op het terrein van het crematorium (zonder aanwezigheid van nabestaanden) of een standaard asbus die u zelf kunt ophalen bij het crematorium of laten thuisbezorgen door mij. Een maand na de crematie krijgt u hierover een bericht.

 

4 dragers bij een begrafenis,
of een ritueelbegeleider bij een crematie.

Bij een begrafenis zijn 4 dragers aanwezig die zorgen voor het begeleiden van de overledene voor en na de ceremonie en naar het graf. Verder zorgen zij bijvoorbeeld voor het begeleiden van de condoleance, het uitdelen van de prenten en het dragen van de bloemen.

Bij een crematieplechtigheid kan ik voor u de hulp inschakelen van een ritueel begeleider. Hij of zij komt dan bij u om samen met u een dienst samen te stellen. Deze kan u bijstaan in het zo persoonlijk mogelijk maken van het afscheid. Met teksten, muziek, rituelen en een levensloop.

 

50 rouwbrieven uit mijn uitgebreide collectie, met enveloppen, rouwzegels en een verzendset.

In dit uitvaartpakket zijn 50 rouwbrieven opgenomen. Ik heb een voorbeeldboek bij me met een zeer uitgebreide collectie rouwbrieven waar u een keuze uit kunt maken. Natuurlijk zijn er ook bijpassende enveloppen bij en laat ik voldoende rouwzegels achter. Met daarbij een verzendset voor het verbeteren van de postbezorging.

 

100 kleurenprenten, gebruikelijk formaat en uitvoering,
of 50 dankbetuigingen met enveloppen en postzegels.

U heeft de keuze uit gedachtenisprenten of dankbetuigingen. De prenten en dankbetuigingen kunnen gekozen worden in dezelfde stijl als de rouwbrieven. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een prentje met een foto van de overledene of een andere eigen foto die karakteristiek of dierbaar is.

 

Condoleanceregister met omslagmap.

Het condoleanceregister komt te liggen bij de uitvaartdienst in het crematorium, de kerk of een andere locatie waar de uitvaart plaatvindt. Ook leg ik indien gewenst het condoleanceregister neer bij het rouwbezoek. Het condoleanceregister zit in een luxe omslagmap.

 

Zorgen Erna

Om u te helpen met de afwikkeling van de nalatenschap van de overledene bied ik u het boekje ‘Zorgen Erna’ aan, of een digitale versie van dit hulpmiddel voor nabestaanden genaamd ‘Nabes’.

Bel gerust voor meer informatie.

Of bekijk de andere samengestelde pakketten.

Crematie Basis

€ 2.750,00

Crematie Uitgebreid

€ 4.250,00

Alle pakketten